Logo Aida Bon Creatieve Interieurs
balkje Aida Bon Creatieve Interieurs

Het Gouden Woonboek 2006

is verkrijgbaar in alle boekwinkels (op blz: 177)


"Wie Aida Bon kent, zoekt niet. Wie Aida Bon niet kent, zoekt!"

Binnenhuisarchitect Aida Bon adviseert direct bij klanten thuis. Door het persoonlijke contact wordt een belangrijke stap gezet op weg naar een harmonieuze inrichting. Aida geeft kleuradviezen voor het hele huis en neemt de klant mee naar de leverancier om meubels en accessoires uit te zoeken, waardoor al gauw een totaal beeld ontstaat. Haar interieuradviezen zijn creatief en vol allure. Tijdens een oriënterend gesprek wordt besproken wat de mogelijkheden zijn.Aida is niet iemand die zich opdringt, maar luistert goed en probeert zich in te leven in de situatie. Een vriendelijke vrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ze neemt alle tijd om haar nieuwe klanten te leren kennen, zodat ze kan inspelen op wat bij hen past. Eigenlijk kan in principe alles. Modern en klassiek. Aida draagt ideeën aan, zorgt voor eenheid en harmonie in stijl en indien gewenst ook voor advies over de indeling van ruimtes.

Ze werkt samen met de beste ateliers (Aida’s gordijnen zijn spraakmakend!) en leveranciers en weet precies waar ze de mooiste en beste spullen kan krijgen. Juist de combinatie van allerlei elementen maakt dat de inrichting zeer persoonlijk is en dat de bewoner zich er echt thuis voelt.

    

 
Menu Aida Bon Creatieve Interieurs
Winkel en telefoon nummer Aida Bon Creatieve Interieurs
Contact Aida Bon Creatieve Interieurs showroom winkel Contact Aida Bon Creatieve Interieurs showroom winkel Contact Aida Bon Creatieve Interieurs Goudenwoonboek Aida Bon Creatieve Interieurs Totaalbeeld Aida Bon Creatieve Interieurs Kleuradviezen Aida Bon Creatieve Interieurs Portfolio Aida Bon Creatieve Interieurs informatie Aida Bon Creatieve Interieurs Home Aida Bon Creatieve Interieurs