Logo Aida Bon Creatieve Interieurs
balkje Aida Bon Creatieve Interieurs

Wie Aida Bon kent, zoekt niet.  Wie Aida Bon niet kent, zoekt!Binnenhuisarchitecte Aida Bon adviseert direct bij klanten thuis. Door het persoonlijk contact wordt een belangrijke stap gezet op weg naar een harmonieuze inrichting.
Aida geeft kleur en interieur adviezen voor het hele huis en neemt de klant mee naar de leveranciers om meubels en accessoires uit te zoeken. Daar kun je veel meer laten zien dan in een winkel. Zij werkt ook samen met de beste ateliers. Haar gordijnen zijn spraakmakend.
 
Aida vindt het altijd weer een uitdaging om in samenwerking met de bewoners iets moois te creëren. Zij heeft een hele goede smaak en enorme kennis van materialen. Toch zet ze zichzelf niet voorop, maar streeft naar een eindresultaat dat altijd helemaal op het lijf is geschreven van de bewoners zelf. Dat is ook wat de klanten het liefst willen: Een eigen huis, een plek onder de zon, helemaal van jezelf. Maar het is toch prettig om iemand in de buurt te hebben die de weg wijst in de doolhof van alle prachtige materialen, stoffen en meubels.
 
Aida gaat na een afspraak gemaakt te hebben, naar de mensen toe. Dan kan ze de ruimte op zich in laten werken, praten met de mensen en kijken hoe ze leven. Zij werkt ook samen met tuinarchitecten, schilders, behangers en trompe l'oeil schilders. Zo worden b.v. zwembaden omgetoverd in een oosterse of mediterrane sfeer.

Kortom alles kan bij Aida Bon. Het eind resultaat is altijd: Eenheid en harmonie.     
Menu Aida Bon Creatieve Interieurs
Winkel en telefoon nummer Aida Bon Creatieve Interieurs
Contact Aida Bon Creatieve Interieurs showroom winkel Contact Aida Bon Creatieve Interieurs showroom winkel Contact Aida Bon Creatieve Interieurs Goudenwoonboek Aida Bon Creatieve Interieurs Totaalbeeld Aida Bon Creatieve Interieurs Kleuradviezen Aida Bon Creatieve Interieurs Portfolio Aida Bon Creatieve Interieurs informatie Aida Bon Creatieve Interieurs Home Aida Bon Creatieve Interieurs