Logo Aida Bon Creatieve Interieurs
balkje Aida Bon Creatieve Interieurs

INSPIRATIEBRON .....Door de kwaliteit van de meubels, gordijnstoffen, vloeren en woondecoraties, behoort Aida Bon tot de top van de interieurspecialisten, die de woningen van bekende en onbekende Nederlanders inricht.

 

 Inspiratiebron
Met recht is Aida een rijke inspiratiebron op het gebied van wonen, interieur- en kleuradviezen, de mooiste gordijnen en originele woonaccessoires. Iemand die uw huis een complete metamorfose kan laten ondergaan. Zij speelt in op de wensen van haar opdrachtgevers. Waar men zelf vaak twijfelt of iets bij elkaar past, kan bij Aida eigenlijk alles, maar zij giet dat wel in een passend en creatief stramien. Verder draagt zij ideeën aan en zorgt voor eenheid en harmonie in stijl en materialen. Zij is iemand die zich inleeft in de stijl die bij de leefwijze van de bewoners behoort en de tijd neemt om haar klant(en) te leren kennen. Zij dringt zich niet op maar kan heel goed luisteren. Ook brengt zij een bezoek aan huis om zich een beeld van de woning te kunnen vormen. Na gedegen overleg en het uitwerken van ideeën waardoor een beeld ontstaat, neemt zij u mee naar leveranciers om meubels, stoffen en verdere accessoires uit te zoeken. Kortom Aida betrekt haar klanten vergaand bij haar ideeën en adviezen. Zij geeft een totaaladvies voor het interieur.
Aida: “Mensen willen hun huis verbouwen omdat ze een andere ruimtelijke indeling wensen. Dan komt het vaak voor dat ik al in het prille beginstadium word gevraagd om ideeën en adviezen uit te brengen om de kleurstelling te bepalen en die ruimtes aan te kleden. De ene keer gaat het om gordijnen, een andere keer om muurbekleding en vloerbedekking; maar meestal betreft het een totaaladvies voor het interieur.”

bank
Kortom, voor een metamorfose van uw huis bent u bij Aida Bon aan het juiste adres. Voor adviezen is het beter om een afspraak te maken, dan heeft Aida
alle tijd voor u.

 
 
Menu Aida Bon Creatieve Interieurs
Winkel en telefoon nummer Aida Bon Creatieve Interieurs
Contact Aida Bon Creatieve Interieurs showroom winkel Contact Aida Bon Creatieve Interieurs showroom winkel Contact Aida Bon Creatieve Interieurs Goudenwoonboek Aida Bon Creatieve Interieurs Totaalbeeld Aida Bon Creatieve Interieurs Kleuradviezen Aida Bon Creatieve Interieurs Portfolio Aida Bon Creatieve Interieurs informatie Aida Bon Creatieve Interieurs Home Aida Bon Creatieve Interieurs